Vrije verhuur

Onze bamboe yurts vormen een stijlvolle entourage voor groepsactiviteiten buiten en binnen.
In het ontwerpproces zoeken we voortdurend naar het ultieme huwelijk tussen esthetiek en eenvoud.
De yurts lenen ze zich daarom bij uitstek voor events waar aandacht, verbinding en de menselijke maat belangrijk zijn.

Wij verhuren yurts met doorsneden van 4, 5 en 6 meter. Tenten van 6 meter doorsnede hebben twee tegenover elkaar geplaatste ingangen. Dit maakt het mogelijk ze aan elkaar te koppelen.  Je kunt kiezen voor een hoge of lage variant. In de hoge variant is de hoogte aan de muur 1.60 m. De lage variant heeft een muurhoogte van 1.10 m.

De tenten kunnen op elke gewenste locatie en ondergrond geplaatst worden. Je kunt ze leeg huren, of door ons laten inrichten voor het gebruik dat je voor ogen hebt. In een yurt van 6 meter doorsnede kunnen ongeveer 30 personen een presentatie volgen, 10 mensen in een cirkel slapen en 25 mensen aan tafel eten.

Opbouwen en afbreken duurt circa 1 uur, afhankelijk van je inrichtingswensen. Onderstaande verhuurprijzen zijn excl. btw, exclusief transport van €0,60 per kilometer vanaf Abcoude en inclusief eenvoudige inrichting.

Huurprijzen voor tenten van 5 en 6 meter doorsnede:

1 tent per extra tent
dag 300 240
weekend 360 290
week (7 dagen) 540 430

Voor specifieke inrichting maken we graag een prijsopgaaf. Voor al uw vragen over mogelijkheden en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met Marc van Will (06 1986 2522) of mailen naar post @ buitenzijn.nl.