Bamboe atelier

Wij zijn gefascineerd door ‘bearable lightness': opvouwbaar, natuurlijk comfort. Uit ons bamboe atelier komen voortdurend nieuwe ontwerpen geïnspireerd door het plezier van het buiten zijn.
Hieronder vind je een aantal van onze ontwerpen die wij inzetten in onze eigen activiteiten en die we op aanvraag ook graag verhuren of verkopen.

KRUKJE & KUSSENS

Buiten zijn is ook dicht bij de aarde zijn. Laag bij de grond zitten.
Daarvoor hebben wij in yurt-stijl lage krukjes ontworpen. Met 1 of meerdere van onze heavy duty meditatiekussens gevuld met boekweitdoppen zit je geaard als een Afrikaanse vorst.

BOOG

Tijdens muziekfestival Into The Great Wide Open op Vlieland ontstond het idee voor de Boog: een mobiel podium voor kleinschalige performances in de natuur. Een podium dat in 5 minuten kan verrijzen en verdwijnen, open is naar de natuurlijke omgeving en geen footprint achterlaat. Aan de Boog kan een conische backdrop worden bevestigd van 2,5 diep. Zonder deze backdrop is de Boog een speelse toegangspoort.

ZOMER

Met de Zomer maak je de plek waar je zit tot het centrum van de wereld. Het is een placemaker voor een zomerse dag. Door het dak van dun katoendoek ademt hij lichtjes in de wind.

Powered by Cincopa WordPress plugin