herbronnen

September 1, 2014

Je kunt niet alleen maar presteren. Af en toe moet je op de reset-knop drukken. Herbronnen, op bezoek gaan van binnen.
Listen to what your soul tries to tell you. Bij die bron, je natuurlijke plek in het geheel, te komen, dat is de kunstvorm die we ons weer eigen moeten maken. De bron bevindt zich in jezelf. Het is een kwestie van het volgen van het juiste spoor…

Het vergt wel moed om buiten de betreden paden in jezelf te gaan. Om te schakelen van bezig zijn naar luisteren met je hele wezen. Een moed die in onze cultuur wat in onbruik is geraakt en die we niet meer van de generaties voor ons hebben meegekregen. Gelukkig ondersteunt de natuur, het grote ecosysteem waar we deel van uit maken, ons nog steeds in onze natuurlijke ontwikkeling, wanneer we ons tot haar wenden. Ze omarmt ons met een natuurlijk ritme van groei, bloei, sterven en transformatie.

Ga naar buiten. Verken het innerlijk landschap. Ga voorbij aan de verjaarde verbodsborden van je overtuigingen die je toeroepen met  teksten als: GA TERUG! en VERBODEN TOEGANG! Baan je een weg door het innerlijke struikgewas waar je eigen schaduw je ieder moment op de rug dreigt te springen.

Open je voor wat je tegenkomt. Ontvang.

ik moedig trouwens niet aan om de borden van onze natuurbeheerders te negeren
alleen die van jezelf :-)

Previous post:

Next post: